Vragen? Contacteer mij op 0479 44 79 84

Gezond lichaam - dieetplan

ZORG VOOR JEZELF

Iedereen heeft maar één lichaam, dus draag er zorg voor. Verzorg je huid, je volledig lichaam…wees bewust van wat je in je mond steekt. Verzorg jezelf met liefde en respect, smeer bewust, voel bewust en eet bewust….een grote stap naar een gezond lichaam.

Het is heel jammer maar ook een feit, de gemiddelde Belg heeft te maken met overgewicht.

Verkeerde eetgewoonten kunnen het volgende veroorzaken; futloos, te dik, te dun, hartkloppingen, moeheid, darmproblemen, migraine, opgeblazen gevoel, winderigheid, spierpijnen,…

Spijtig want een gezonde levensstijl is helemaal niet zo moeilijk.

       

Mensen moeten terug leren naar hun lichaam te luisteren, er respect voor te hebben en het al zeker niet te gebruiken als vuilbak.

Zelf vind ik gezonde voeding heel belangrijk, ben me gaan verdiepen en als voedingscoach begeleid ik je graag op een makkelijke, lekkere en menselijke manier naar je gewenste gewicht.

 

Diëten is niet makkelijk, de kilo’s zijn niet ineens gekomen en zullen ook niet ineens verdwijnen, daar is geduld en doorzetting voor nodig. Een gezonde levensstijl moet je creëren, voor iets een gewoonte wordt moet je 21 dagen volhouden, dat is voor alles zo.

 

Je krijgt tips en advies hoe je dit aanpakt, hoe je praktisch te werk gaat, voorbeeld weekmenu, boodschappen, voorbereiding drukke werkweek, beweging, wat is de oorzaak achter je overgewicht…leren etiketten lezen, productenkennis…

We bekijken het in totaliteit, zo krijgen we het mooiste resultaat.

 

 

 


Volg Ons Ook Op Facebook